Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme nejvíce 2x do měsíce.
- Úvod
- Regionální potravina
Rok se s rokem sešel a my jsme se znovu vrhli do nelehkého souboje s nelítostnou konkurencí o prestižní titul „Regionální potravina“. Jedná se o značku, kterou již třináctým rokem uděluje Ministerstvo zemědělství pouze těm nejkvalitnějším zemědělským a potravinářským výrobkům. Cílem projektu je podpoření lokálních producentů a názorná ukázka zákazníkům, že pro to nejlepší není třeba chodit daleko.
Ročník 2022 byl pro Havlíčkovo řeznictví výjimečný tím, že cílem se nestalo pouze samotné vítezství, ale bylo třeba obhájit dosažený titul z minulého roku a ukázat, že si ocenění řádně zaslouží. Loni si díky mimořádné rodinné receptuře, kvalitním surovinám a bezchybnému procesu přípravy došla pro vítězství Havlíčkova klobása se švestkou.
S radostí můžeme oznámit, že tento rok, 2022, první místo neobsadil pouze jeden náš výrobek, ale rovnou dva. Mezi konkurencí dalších produktů od dvaceti různých výrobců, dokázala porotu zaujmout Třebíčská slanina na Jalovci a Havlíčkova vyzrálá klobása. Z devíti soutěžních kategorií, patřily obě dvě uzenářské právě Havlíčkovu řeznictví.
Za poslední 2 roky jsme tedy z možných 4 řeznických titulů v kraji Vysočina získali hned 3!
Jsme hrdí, že titul „Regionální potravina“ patří stále nám a obhájení vítězství se více než zdařilo. Budeme rádi, když se sami o našich vítězích přesvědčíte, ale věříme, že Vás svou chutí dostanou stejně, jako dostaly vybíravou komisi Ministerstva zemědělství.
Přejeme dobrou chuť.
Třebíčská slanina na jalovci | Havlíčkova vyzrálá klobása | Havlíčkova klobása se švestkou |
![]() | ![]() | ![]() |